Första advent!

Hej sötisar! Idag är det ju första advent :] . Bra lite drygt 3 veckor kvar tills julafton! Idag så sov jag inte så  himla länge :o eller jag vaknade av min syrra runt 10 kanske :o fett tidigt .. jaja sen så åkte jag och mami till ikea och jag köpe en spegel, filt, ljus, lampa pch lite sånna saker till mitt rum. Eftersom ja gjorde om mitt rum i somras så har jag inte hunnit placera in alla saker ännu eller rättare sagt jag e slö! Hihihi om en stund ska jag dricka julmust & äta lussebullar :D, förressten kan skriva lite om igår : Jag var ju hos mina kusiner det var väl roligt, vi åt och sen typ fikade och sjöng singstar vi kom hem typ halv 12 eller nått. Vad har ni gjort i helgen då? Jag måste också plugga lite sen jag vill göra de innan andra avenyn och sanningens ögonblick, är ni också andra avenyn nördar? XD. Jaja time to go, hej då!

Ps! Glöm inte att tända första ljuset idag!

Världens (o)nyttigaste frulle

Hej Tjena Tja! Nu sitter jag och äter typ världens (o)nyttigaste frulle bulle haha! Jag äter glass :] , smakar nästan som ben o jerrys hihihi. Idag ska jag va med sis Vendela och sen runt halv 6 typ ska ja och min familj såklart åka till mina kusiner det var jättelänge sen jag träffade dom eller mja typ 2 månader men de e länge tycker jag :o. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen göra i ordning mig, blir nog dagens outfit sen vad säger ni om det? ;) , Igår efter skolan så var jag med Vendela och Amanda så det var därför som jag inte hann skriva nånting.. ha en superbra lördag jag skriver mer i morgon oh juste det är ju första advent då mysigt mysigt lussebullar & julmust :] , hugs!

This is my day

Hej! Förlåt för sämst uppdatering men jag har haft fullt upp. I går så köpte jag nya skor blir nog bilder senare jag köpte också 2 tröjor och lite nödvändiga småsaker ! Idag så var jag med Amanda och Linn efter skolan. Vi hade lika roligt som vanligt hehe!  Just nu orkar jag inte ladda upp bilder från mobilen men jag gör det sen eller i morgon. Förressten i morgon är det fredag fifan vad naaiiiiis! Jag vill träffa min kusiner till helgen för jag har typ inte träffat dom på 2 månader och dom åker utomlands nästa vecka i 3 veckor så vi kommer nog att träffa dom i helgen.. plus att jag måste plugga -.- . Jag har NO-prov på torsdag nästa vecka och omprov i tyska eftersom jag inte blev godkänd så min helg blir tyvärr utan kompisar -.-  . Jaja va ska man göra.. . Idag hade jag utvecklingssamtal också det gick väl sådär eller faktist rätt så okej tycker jag iallafall! Jag sitter och väntar på att two and a half men ska börja klockan halv 11 men jag får se ifall jag orkar vara uppe tills dess jag är jättetrött  :o. Aja nu ska jag tvätta bort sminket och typ dricka te eller nått see u .

Ville bara säga det här också: Det är jättekul att ha en blogg när folk läser den men även bara att få skriva.. liksom skriva hur man känner och så ni fattar visst? Jag vet inte om det är några som läser min blogg men jag hoppas ju självklart på det. Thats all!

Miss that times..

misss misss 
missss:)
dbdfj :dddd

Vissa stunder vill man bara tillbaka till, leendet framför allt, amanda alla saker vi har skrattat åt asså!

Tisdag

Hej på er! Idag så var jag i skolan ju - ovanligt -.- . I morse fick jag verkligen panik när klockan var 20 i 8 och jag hade glömt bort att vi hade sovmorgon! Efter skolan skulle jag och mami köpt skor men det blev inte av så jag ska göra det i morgon istället. Hihihi nu ska jag hjälpa att baka lussebullar  :] jag älskar lussebullar, gör ni också det ? 

This is me right now:

Humör: normalt..
Gör: kollar på two and a half men
Fönster öppna: blogg, playahead, msn
Kläder just nu: adidaströja, vitt linne, underkläder & tights
Frisyr just nu: slarvig toffs


Måste bara säga att two and a half men äger mwihihih! Det är fan roligt program :D . Puss!

Söndag

bvnforeveerhivbnvv
Lite bilder på mig och elaine i helgen :)

Tjabadaba :D ! Igår så kom elaine till mig vid halv 3 ungefär och vi gick till vivo och köpte godis efter att vi gjort iordning oss. Sen kom vi hem och va hemma och vid 8 så gick vi ut och jag skulle köpa kontantkort men jag glömde bort det för vi träffade på lite folk .. sen gick vi hem vid 11 kanske och somnade vid 2 & i morse vaknade vi vid 12. Haha trevligt att veta va? Har ni haft en bra helg då? Min var superbra iallafall! I morgon så ska jag nog vara med elaine efter skolan.. nu är det så att jag vill ha många kommentarer från er läsare så sätt igång att kommentera nu! Hej sålänge .

Helg

Hejhej! Förlåt för dålig uppdatering men jag har liksom inte haft tid! Igår så hade vi ju tjejkväll men linn kunde inte vara med så det blev jag, elaine, klara & amanda. Vi åkte och köpte godis efter skolan hhihiihih sen så åkte jag hem och packade mina saker.. vi hade roligt vi åt pizza, var ute & såg på filmer. Haha jag och elaine somnade inte försen kl 3 men vi var pigga! Idag ska elaine sova hos mig och vi ska typ va ute & så.. jag älskar dig mest elaine bästavän, kusn mitt allt! Hihi nu ska jag hitta en ny låt till pea pusssss på er och glöm inte att kommentera :) .

Torsdag

Hej! Idag så var jag i skolan som vanligt.. sen så pluggade jag lite med amanda för i morgon har jag 3 prov; so, matte & tyska. Helt sjukt 3 prov på en dag. Jag förstår mig inte på det asså. Det är något konstigt med min data haha! Den e konstig men den går snabbare  ;D. I morgon blir det tjejkväll :) , jag, elaine, amanda & linn ska sova över hos klara det kommer bli jättekul faktist. vi ska hyra filmer, äta godis  & köpa pizza ! Vad har ni för planer i helgen då? Jag känner mig orolig för i morgon.. jag har ju 3 prov inte konstigt att man är orolig då.  Nu ska jag logga in på pea förressten! Jag vill ha jättemånga  kommentarer så  se till att kommentera nu, hugs!

Insider

Hejhej, just nu sitter jag och kollar på insider. Asså FYFAN VAD ÄCKLIGA MÄNNISKOR DET FINNNS PÅ NÄTET ASSÅ:O helt sjukt . Nä nu lämnar jag det haha! Lägger in en liten lista eller ja .. vad man nu kallar det ?:P

Humör: Helt vanlig, inget speciellt asså!
Gjort: Suttit vid datan & kollat på tv
Planer: Tv, data, smsa & sova . haha.
Ser på: Insider på tv
Lyssnar på: Ingenting eller jo tv ljudet!
Läser: Bloggar
Dricker: Ingenting just nu
Äter: Middag för rätt så länge sen..
Bästa: Att det snart är helg
Sämsta: 3 st prov på fredag
Väder: Mörkt


Thats all today, skriver i morgon puss!


Onsdag :)

Hej! Idag var jag i skolan och det gick väl bra antar jag. Efter skolan så var jag med elaine, amanda & linn. Vi var hemma hos amanda en stund sen gick vi ut lite.. juste ! Jag längtar till fredag då ska vi sova över hos klara och vi ska hyra filmer, äta något & vara ute :D . Så antagligen kommer jag nog inte att skriva så mycket nu i helgen.. vad ska ni hitta på den hära veckan då? HAHAHAHAHAHAHAHHABild från igår..  Nej! Ikväll måste jag plugga.. tyska & so. Och kanske lite matte vi har prov på fredag samma dag som jag har tyska & so-prov seriöst : 3 PROV PÅ EN DAG ! Måste dom ha allt på en fredag? :S. Pucko lärare de finns asså hahah! Nu ska jag plugga lite ha det bäst vilket inte jag kommer att ha!


Good night and dream sweet dreams

Shululullululululululullulul ! Igentligen så borde jag sova för jag är omöjlig att få upp på morgonen haha! Men jag är en nattlivsmänniska! Vill påminna er om att kommentera min blogg :) , vi gör såhär : alla som läser min blogg kommenterar något? ;) It's not a big deal. Hehe. Juste ja! Jag tog lite bilder med min webb-cam hahahahhahahahah checka in bilden !! hahhaha 
HAHAHAHHHAHAHAHHAAHAHAHHAHHAHHAAHHAHAHAAHAHAHAHA im so beautiful!

Jaja  nu ska jag ligga och kolla lite på tv tills jag somnar eller nej jag är inne på pea lite först! God natt, sov gott & dröm sött.


Rubriklös

Hej ! Haha jag kom inte på någon bra rubrik så rubriklös fick det bli.  Nu så har mamma förhört mig på So'n så jag har inte så jättemycket kvar att träna till provet nu.. jag kan det väldigt bra faktist:D! Jag tror att jag kommer bli godkänd på so-provet så det känns ju bra. Har ni mycket prov? Jag har tyska-prov på fredag också.. fan! Jag som suger på tyska! picture
Jag idag, visst var jag sjuk men jag fick så tråkigt att jag sminkade mig haha ! Förressten försök att undvika mitt öga.. orkade inte fixa det i paint . :P

Hiss eller diss ?

mode
Shou på er igen! Vad tycker ni om dessa ballerinaskor? Själv så skulle jag aldrig sätta på mig dom hära.. usch av mig får det en diss med stor D haha! Dom ser ut som skor som ska vara på en docka typ.. eller vad tycker ni? Det är ju en smaksak .. kommentera gärna vad ni tycker :D . That's all!

Sjuk

Hejhej! Idag så var jag hemma för att jag hade ont i halsen . Men i morgon ska jag nog gå till skolan. Jag har tillbringat dagen med att plugga so :S och nu så äter jag glass:D. Idag ska jag plugga so, sitta vid datan & se på film tror jag. I morse var jag jättetrött men jag vaknade ändå klockan 9 ungefär av att amanda smsade mig :P. Just så regnar det hos mig, tråkigt eftersom det hade kommit snö innan ju.. jaja hoppas bara att det är snö på julafton då blir jag glad!

Lite bilder ifrån  helgen:

helgen
 Jag & amanda

helgen
Jag i helgen, hehe .


Det var inte så många bilder men jag har inte hunnit ladda upp alla på datan ännu.. kanske gör det lite senare, Pusshej från lilla mig!

Vem bar den bäst?

vem bar den bäst?
Christina Aguilera                                vs            Amanda Bynes
Hej igen, jag ska snart sova ville bara lägga in den hära bilden! Vem tycker ni bar denna blåa klänning bäst? Personligen så tycker jag Amanda för chrtistina har lite mycke push up asså! Jaja kommentera gärna vad ni tycker :D .


Måndag

Hej hej, allt bra med er? Jag mår väl bra ! Idag så var jag ledig som jag sa förut att vi skulle vara :]. Det var skönt att få va hemma istället för att sitta & slita i skolan hahaha men jag brukar ju inte slita så mycket ändå :P. Idag så var jag iallafall med Vendela & Amanda. Först kom Vendela till mig & vi satt vid datan sen gjorde vi pannkakor och hahahahaha dom blev lite missbilade  och inte runda så vi gjorde ett nytt försök och vi la på citronpeppar & mandariner men det blev inte så gott så efter tyå tredje försöket så gav vi upp! Vi gjorde toast istället och det var mycket godare men ganska duktiga var vi på att göra pannkakor :]. Sen så mötte vi amanda och hon hade cykeln med sig så jag skulle skjutsa amanda & vendela men det gick inte så bra om man säger så, jag ramlade 3 gånger och när vi nästan var hemma hos amanda så hade vendela tappat sin mobil så vi gick tillbaka men hon hittade den där vi ramlade första gången :D!  När vi var hemma hos amanda så gjorde vi massa saker sen skulle vendela hem & då gick jag och amanda ut och vi "gled på is" haha det var halt ute och vi hade ju ingenting bättre för oss;P.

Som ni märker så har jag haft en fullspäckad dag och är as trött nu.. fan jag vill inte till skolan i morgon, jag kommer nog bli förkyld snart jag har börjat få ont i halsen  men vad ska man göra? Sitta hemma framför tvn med täcket är ju inte helt dumt det heller! Haha sov gott skriver mera i morgon.


Lör-sön

Hejhej! Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp! I går kväll så åkte jag till Amanda ungefär kl halv 7 och åkte hem vid halv 12 .. sen så loggade jag in på datan och somnade ungefär halv 2 eller nått :]. Idag så vaknade jag vid  tolv nästan och jag låg kvar i sängen och kollade på idol (repris) sen så pluggade jag so & vid 4 halv 5 stack jag till Amanda . Vendela var också där och vi tre hade jätteroligt faktist :]. Haahahaha vi skulle dra ut och när jag skulle gå ner för trappan ute så var det ju halt så jag ramlade baklänges i trappan ! Sen så cyklade vi men amanda hoppade av så jag skjutsade vendela på cykeln och då så körde jag typ på något halt ställe så vi ramlade det kanske inte låter så kul men roligt var det! Juste det snöade innan idag :D det är mysigt med snö tycker jag tycker inte ni det? Speciellt nu innan jul också så känns det väldigt "julaktigt" med snö :) . I morgon ska jag vara med Vendela & kanske Amanda .. vad har ni för planer i morgon då?

Förressten glöm inte att kommentera min blogg :D eller kanske följa den med : www.bloggkoll.se  aja nu ska jag se lite på tv, pusshej!

HALLÅ

Hejhej! Ville bara påminna er om att kommentera min blogg nån gång också.. ni som läser - sitt inte bara där utan kommentera oxå! Thats alla, bye!

Hemma hos amanda!

Hejhej ! Just nu sitter jag hemma hos amanda och vi ska nog hitta på något kul:D .. vi ska nog ut snart också. Vad ska ni göra ikväll då? :) . Idag så var det ju öppet hus i skola och om man kom dit så fick man ju vara ledig på måndag så jag kom ju självklart dit! Efter skolan så var jag med Amanda & Vendela. Haha på bilden är det  först jag längst ut till vänster ( var tvungen att täcka över med en stor bubblaXD) sen är det Linn & sist Amanda som ville täcka över sig haha! Aja nu orkar jag inte skriva mera.. pussheh!buhu

Dagens lista!

Hej! Jag vet inte om jag kommer att ha dagens lista hela tiden men nu så heter rubriken så, hehe!

10 favoriter:
Färg: blå
Mat: tacos

Band: vet inte
Film: många!
Bok: haha  vet inte
Sport: golf :]
Årstid: sommar, vinter & höst!
Veckodag: fredagar eller lördagar
Glassmak: vanilj
Tid på dygnet: kväll

9 för tillfället:
Humör:
glad!
Smak: vatten
Kläder: mjukis-byxor, grå tröja & mysig stickad halsduk!
Bakgrund: ?
Nagellack: ljusrosa
Tid: 23:02
Omgivning: kläder, speglar, musik, tv, mobil
Irritationsobjekt: hahaha mycket här asså

8 första:
Bästa vän:
elaine
Screen name: whats that?:S
Husdjur: hund, kanin & hamster
Piercing: öronen
Förälskelse: guess
Musik: minns inte
Bil: äger ingen!
Kyss: ..

7 senaste:
Cigarett:
röker inte ens
Mat: ice-cream :]
Dryck: vatten
Biltur: don't remember
Kyss: .
Spelad låt: nån låt (?)
TV-program: fredag hela veckan

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: nån gång kanske
Blivit arresterad: nepp
Badat naken: aa
Varit med på TV: ne
Kysst någon du inte känner: dont know

5 nej tack:
Kläder:
smutsiga !
Mat: fisk
Musik: rock
Dryck: vet inte
Personlighetsdrag: inte vet jag

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
pluggade, tv & sov
Du kan höra just nu: musik från tvn 
Du inte kan leva utan: närmaste, mobilen, skratt & solen
Du gör när du har tråkigt: hahahah sånt här    :D

3 personer:
Du kan berätta allt för:
nästan ingen
Du tycker om: många
Du inte gillar: höhöhö

2 val:
Kaffe eller te:
te
Vår eller höst: höst

1 önskan: lycka

Tips?!

bluuue   Hittade denna söta plattång på www.eleven.se , den står högst på min önskelista nu hihi! Någon som har den som kan tipsa om den är bra? :)

Friday night!

Hejhej! Inte så "beskrivligt" inlägg ( det förra) men jag orkade ! Nu så väntar jag iallafall på att idol ska börja hoppas inte att Robin B åker ut idag för han sjunger ju så bra! Jag hoppas att den andra Robin åker ut . Ikväll blir det rätt så lungt inge kompis utan ja är hemma och ser på idol .. nu så ska jag draaaa iväg härifrån datan, pusshej!

Fredag!

Hej : skola - hem till amanda- just nu hemma hos mig !

kort förklaring av dan, shue!amanda aaaaaaaaaaaaaaaaaaa En bild på mig & amanda rätt så gammal ;)


Lista

Har du åkt moped någon gång?  jadå!
Anser du att du är stark? haha ja:o
Har du busringt någon gång? många gånger
Kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? hahahah ja fett roligt men läskigt!
Chips eller popcorn? chips
Har du rökt jordnötsskal någon gång? eh nej?
Apelsin- eller äppeljuice? apelsin
Favoritchoklad? marabou mjölkchoklad är oslagbart!
Har du vunnit en prispokal någon gång? ne men medalj
Är du bra på matlagning? höhö beror på vad jag lagar
Klarar du att tanka själv? hihi ne:S:P
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? ja
Har du ringt något betalnummer? aa
Kan man vara vän med sitt ex? ja det kan man väl
När besökte du ett sjukhus senast? minns inte
Vad är du tacksam för idag? massor
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? nej
Vilken årstid tycker du bäst om? sommar, jul & höst
Brukar du sjunga i duschen? hahaha ja, men alla gör väl det?
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? handla, spara
Tänker du mycket på ditt utseende? beror på sällskapet
Är du mörkrädd? jaaa ibland :o
Vilken färg är snyggast? svart, vit, grå, marinblå, rosa:), brun
Tycker du om matematik?  hahahha nej det är sämst!
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? olika
Har du fuskat på ett prov? hihihi det har väl alla ?
Har du piercing? öronen om det räknas
Vart skulle du helst vilja ha piercing? naveln
Vem/vilka är den viktigaste personen i ditt liv just nu? familj, vänner & djur:D
Läser du ofta böcker? neeeeeeee sällan
Vad slösar du mest pengar på? småsaker & onödiga sminksaker som jag inte behöver!
Vill du gifta dig? ja, senare i livet
Vill du ha barn? ja, senare i livet
Vad dricker du för alkohol? saft
Har du någon gång skadat dig allvarligt? nej
Gillar du att dansa? ja
Tror du på ett liv efter döden? njaaa
Biter du på naglarna?nej
Är du beroende av något? musik, pea, familj & vänner hahaha!
Vilka internetsidor besöker du varje dag? playahead, min blogg & andras bloggar
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: lite småtrött
Favoritgodis:lakrits & choklad
Kläder just nu: mjukisbyxor, vit cardigan, svart linne
Musik just nu: ingenting
Vad sa du senast: 'every day' haha sjunger
Saft eller alkohol: saft
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Favoritväder: sunshine
Bästa film: skräckfilmer!
Kommer du ihåg din första kärlek: aa
Tror du på mirakel: sometimes
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja absolut
Ser du på kärleken som ett misstag: nejnejnej
Är du kittlig: haha ja
Största svaghet: lat
Bästa bok? inte vet jag
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? trolla
Har du nån flickvän/pojkvän? nej inte just nu
Gungar du på stolen? yes ja är beroende
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster
Hur många syskon har du? 2
Är du rädd för blod? näe men om det är mycket blod så ja!
Gillar du att sjunga? japp
Vad gör du om du får hicka? hickar? :D
Röker du? never
Snusar du? fyfan skulle inte tro det
Skulle du välja kompisen eller killen först? svårt att välja.......
Vad är din största skräck? döden, lämnad av folk man älskar


Torsdag

Shueeeeeeeeeeeeeeee!  Idag så var jag i skolan.. ovanligt asså! Efter skolan gick jag och amanda hem till henne men sen fick vi så tråkigt att vi gick till skolan? hahhaha det blev iallafall roligt senare när vi träffade vendela och några till. Förressten idag i skolan så blev det strömavbrott så jag elaine, amanada, linn, ronja, vendela & några till gick ner i gymnastik-salen det var fan as läskigt för det var ju så mörkt där! Sen så kom typ gympaläraren och vi gömde oss i duschen haha fett sköna vi e ;). Vi hade ju matte-prov idag och det gick faktist rätt så bra *stolt* och eftersom det var strömavbrott så fick alla ha ett varsitt ljus på bordet, mysigt mysigt! Och nu så ser jag på two and a half men hahaha det är fan roligt! Höhö bara för att jag är snäll & lägger in en pytte-liten bild på mig och amanda.. haha jag ser ju längre ut än amanda på bilden *STOLT* hihi :D ! höhö


Lista :)

Höger- eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Fundersam
Favoritgodis: Blandat
Du undviker helst att äta:  Kolever, koögon .. vad mer? Haha
Kläder just nu: Mjukisbyxor, raggsockor, stickad tröja :)

Musik just nu: Inget
Vad sa du senast: Haha
Fisk eller badkruka: Lite både och
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Bästa bok: Vet inte

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja: Trolla
Vad vill du jobba som: Vet ej
Chips, morötter eller godis: Candy
Pizza eller hamburgare: Båda
Skriver du dagbok: Nepp

Anser du att du är stark: Jaaaaa :o
Brukar du sola: Sometimes..
Vad gör du om du får hicka: Hahaha ingenting faktist
Röker du:  Nix
Snusar du: Nej

Använder du knark: Neee
Kaffe, te eller inget: Te
Är du skolsugen: Nej
Är du irriterad: Lite
Är du festivalsugen: Inte idag

Är du alkoholsugen: Nepp
Är du saknad av nån: kanske de :]
Bästa åldern: Ehm.. alla? :O :P
Bästa tidningen: Höhö frida :]
Bästa TV-programmet: Massor!
Värsta känslan? Sviken, hoppas fel saker & mycket mera..
Bästa känslan? Trygghet, glädje
Din första tanke när du vaknar? Somna om!
Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon? Orkar inte titta

Har du någonsin varit kär? Ja
Vad har du på väggarna i ditt sovrum? Tavlor, spegel m.m.
Vad har du under sängen? MONSTER:D
Skriv nått smart! Hallå,jag är brunett:D!
Vad stod det i ditt tjugonde senaste mottagna SMS? Orkar inte kolla..
Hur skulle dina vänner beskriva dig? Funny

Vilket är ditt lyckligaste ögonblick? Har inte kommit ännu..
Vilken kroppsdel klarar du dig utan? Ingen...(?)
Vad är du beroende av? Mobilen, de närmaste!
Vad skulle du ta med dig till en öde ö? Dedu!
Vilket djur känner du dig som idag? Haha apa.. nej men ja vet inte !!!

Vem är den snyggaste killen du vet, just nu? Hehehehhe (a)

Vilka butiker i stockholm tycker du ger bäst service? Meh fan vet jag :o 

Tre egenskaper du faller för hos en kille? snygg, snäll och omtänksam.

Om du fick tre timmar att spendera i New York City, för att sedan bli transporterad hem igen med en privatjet, hur skulle du spendera dessa tre timmar? shopping

Hur är man en bra kompis? Snäll, ärlig & man ska kunna vara sig själv med sin kompis.

Om du får en dotter i framtiden, vad vill du att hon ska heta då? Ida

Reser du dig för gamla männiksor på tunnelbanan? Haha nej *skäms*!

Vilken film får dig att gråta? Titanic..

Om du vann en miljon imorgon, vad skulle du göra då? Shoppa, spara, resa

Om du var i sydamerika och gick ute i djungeln och helt plötsligt blev du biten av ett livsfarligt djur, men som tur är kommer en inföding och hjälper dig till din hydda där du får varm soppa och en liten liten indianfilt lindad kring dig. Hur skulle du fortsätta din resa sedan? Höhö åka hem ;o

Fem saker du alltid bär med dig? Mobilen behövs alltid

Vilken är din favorit drink? Vene

Hur imponerar man på dig? Är sig själv

Om du får gissa, hur länge tror du att du kommer ha kvar denna blogg? så länge som möjligt
Senaste personen du skickade sms till? orkar inte kolla
Senaste personen du fick sms av? många
Senaste personen som du ringde till? många
Senaste personen som fick dig att skratta? många
Senaste personen som såg dig gråta?vet inte
Senaste personen som du pussade? ehm i dont know
Senaste personen som du hörde sjunga? mig själv
Senaste personen som fick dig arg? -_-
Senaste personen som trampade på din fot? hahahah linn :]
Senaste mat du åt? middag

Senaste filmen du såg? hemma bäst

Senaste låten du lyssnade på? kanye west - good life

Senaste mest spelade låt?  girlicious - like me
Senaste festen?minns ej

Onsdag

Hejsan ! Idag så var jag ju i skolan.. det gick faktist bra idag även på mitt värsta ämne - tyska. Nu så pluggar jag lite matte  & smsar :) . Jag hatar verkligen  matte, 5 minuter och jag är desperat efter något annat hahah! Nu såg jag att efterlyst precis har börjat.. brukar ni se på det? Förressten ville bara påminna er om att följa min blogg med: www.bloggkoll.se don't forget that !  Lägger in en gammal bild på amanda & mig..  hihi hej då!dbdfj

Otursdag

Hej! Jag skrev nyss ett inlägg men råkade klicka bort det haha! Men men en förkortning av dagen; först så var jag med amanda & vi åt mellis och pluggade till ma - provet och sen så spelade vi in lite roliga videos hihi! Kanske blir lite bilder från idag sen. Nu så pluggar jag matte måste verkligen plugga eftersom jag suger på matte XD . Ikväll är det ju andra avenyn också så därför vill jag plugga nu så att jag hinner se det :) .. någon annan som brukar se på andra avenyn? Ikväll blir det inte så mycket mera än tv, plugg, dusch  & datan men ni kanske ska göra något roligt? Jag trodde skolan skulle bli lite rolig eller rättare sagt inte ha så mycket otur som jag hade idag : först så snubblade jag på en dörrlist på matte -lektionen, fastnade med strumpan i nån grej så att hugo & fredrik började skratta åt mig ;P , sen så fick martin tuggummi och då lovade han att han skulle hjälpa mig med en sak med mobilen ( de va nått fel så att det inte gick att skicka sms) och sen så gjorde inte han de och då så började han kasta blött papper?  helt plötsligt bara på linn & sen på mig och då så skulle jag kasta tillbaka men missade honom och då så tog han pappret och sprang iväg sen så typ gled jag på golvet så jag ramlade  IGEN! Kan man ha  mera otur än vad jag har? Hahahahhahhhhhhhaaaaaa nej! Men nu ska jag fortsätta plugga lite tog bara en paus  ;) , take care .

Engelska- glosor

Hejhej! Just nu sitter jag och pluggar engelska - glosor som vi har tills i morgon, men det går bra eftersom jag äger på engelska haha! Men jag äger faktist (a).  I morgon har vi gymnastik i skolan och vi har dans men seriöst vi har typ p olka dans och massa andra gamla danser kan vi inte få dansa street dance hallå vi lever inte på 1400- talet *hahahahha*! Har ni också sämst danser på skol-gymnastiken ? dans är ju roligt annars jag gick typ på street dance i 5 år. Jaja nu ska jag sluta klaga så mycket ;). Nu orkar jag inte skriva mera kanske skriver senare eller i morgon, vi har sovmorgon varje tisdag till 10 över  9 :D fast vi slutar ju 10 över 3 på måndagar :o , sämst asså! Hej  sålänge.

Måndag

Hejhej! Idag så var jag i skolan som vanligt.. efter det så var jag med Amanda en liten stund och nu så måste jag typ plugga matte :S . Har 2 st matte-prov denna vecka.. & 2 prov nästa vecka.  Föressten tack så jättemycket Mathilda http://tobeheard.blogg.se/   för att du gjorde min header  :)<3! Alla checkar in hennes blogg! Jaja nu ska jag sysselsätta mig med pea kanske lägger in dagens outfit senare, pusshej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0